vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Twenthe 2 overklast Rood Zwart

Twenthe 2 overklast Rood Zwart

Twenthe 2 heeft met 6-1 gewonnen van Rood Zwart 2. Vanaf het begin greep Twenthe de Deldense opponent bij de keel en de mannen van Peter Horselenberg lieten niet meer los.

Na twee minuten was het linksback Thomas Kemper die de score openbrak. Na een goede combinatie met Tijmen van Wissing kon Thomas zo doorlopen richting de goal. Hij bleef ijzig kalm en schoot de bal goed in de hoek. Na een kwartier spelen werd de voorsprong verdubbeld. Nu was het Mark Nijland met de assist, deze keer was het Remco Kingma die de bal beheerst de lange hoek in stuurde. De 3-0 werd door Tijmen van Wissing tegendraads ingeschoten. Remco Kingma zette goed door op de achterlijn, Mees Spenkelink bleef rustig en hield het overzicht, waarna Tijmen prima binnenschoot, 3-0. Vlak voor rust was het opnieuw Mark die goed wist door te koppen. Robin Slaghuis was er als de kippen bij en sterker dan zijn tegenstander. Met een rustige schuiver bepaalde hij de ruststand op 4-0.

Na rust leek Rood Zwart sterk te beginnen, maar na twee minuten lag de 5-0 al in het netje. Remco Kingma kwam voor zijn man en kopte de bal naar Tijmen van Wissing, die bij de tweede paal goed binnenschoot. De 6-0 in minuut vijftig was misschien wel de mooiste van de ochtend. Onze rechtsbackhuis gaf een uitstekende bal op Noah Slag, die goed het overzicht hield en een lage voorzet gaf. Remco Kingma draaide open en legde de bal terug op Daan Megens, die de bal met een fabelachtige knal de kruising in wist te jagen. Voor de statistieken wist Rood Zwart nog een goal te maken, maar eigenlijk deed dat er niet meer toe. Een belangrijke driepunter voor het tweede elftal, dat volgende week de lastige uitwedstrijd speelt bij Vogido.

Bericht geplaatst op zondag 13 november 2022 om 13:10u13-11-2022 @ 13:10u | Link