JO19-1 onderuit in Holten

Twenthe JO19-1 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Bij de start van de tweede competitiehelft werd met 2-1 verloren bij Blauw Wit.

Voetbal was nagenoeg onmogelijk Op de zandvlakte in Holten en de thuisploeg toonde daar beter mee om te kunnen gaan. Toch was de eerste helft er één zonder kansen en dat resulteerde in een logische ruststand: 0-0.

De tweede helft was niet veel beter. De Holtense ploeg was slim en deed geen poging om te voetballen. Vanuit de lange bal werden de handige spitsen wel gevaarlijk. Fouten in de opbouw zorgden voor een 2-0 achterstand voor onze JO19-1. Vlak voor het einde kopte Rens van Straaten de 2-1 nog binnen, maar verder dan die aansluitingstreffer kwam de ploeg van Ronny van Laar niet meer. In blessuretijd werd er nog tevergeefs geappelleerd voor een strafschop, maar die werd niet gegeven. JO19-1 moet zich snel weer oprichten, want maandag wacht het thuisduel met Luctor et Emergo. Dan wordt om 20:00 uur afgetrapt.

Bericht geplaatst op zaterdag 11 februari 2023 om 16:39u11-02-2023 @ 16:39u | Link