Eerste blameert zich in Neede

Twenthe I heeft vanmiddag met 2-1 verloren van Neede. Het was voor de hekkensluiter pas de eerste overwinning van het seizoen.

In de eerste helft was het nog wel Twenthe dat op voorsprong kwam. Een van richting veranderde vrije trap van Dani Hilhorst viel binnen. Vlak voor rust kwam Neede langszij. Ook zij schoten een vrije trap binnen.

Na rust was het spel van beide ploegen niet om over naar huis te schrijven en lang leek er geen winnaar te komen. Vlak voor tijd kwam die er echter toch. Een Needse aanvaller kon vrij uithalen en doelman Bas Zweers verkeek zich op het schot. Daarmee bleven de drie punten in Neede en moeten de mannen van Mark Bolink blijven vechten voor lijfsbehoud. De doelstelling om naar boven te kijken kan voorlopig de ijskast in. Gelukkig zijn er nu een aantal weken om bij te komen, want pas op 5 maart is de volgende competitiewedstrijd. Dan wordt het cruciale thuisduel tegen FC Eibergen gespeeld. Tussendoor wordt nog wel geoefend tegen sv Broekland. Zij zijn op 26 februari de tegenstander in een oefenduel op het Piepwillem.

Bericht geplaatst op zondag 12 februari 2023 om 15:53u12-02-2023 @ 15:53u | Link