JO19-1 overklast Luctor

JO19-1 heeft zich maandagavond gerevancheerd op de nederlaag tegen Blauw Wit. Er werd met 6-0 gewonnen van Luctor et Emergo.

Na 46 seconden was het al raak voor de ploeg van Ronnny van Laar. Stijn Slag kon nog net bij de bal en schoot deze met een rare boog precies over de doelman. Dat was ook gelijk het enige doelpunt in de eerste helft, al hield Twenthe wel de volledige controle.

In de tweede helft stoomde JO19-1 vol overtuiging door. Binnen tien minuten was het al 3-0 via Benjamin Wolf en Stijn Slag. Ook in het restant van de tweede helft werd volop gescoord. Na 70 minuten zette spits Matteo Weurding de 4-0 op het bord, waarna Joren van Sermond de eindstand met twee goals op 6-0 bepaalde. Een uitstekende overwinning voor het hoogste jeugdelftal, dat nu een aantal weken vrij heeft van de competitie. Aanstaande zaterdag wordt nog wel geoefend tegen SV Enter JO19-1. In Enter wordt om 14:30 uur afgetrapt.

Bericht geplaatst op maandag 13 februari 2023 om 22:13u13-02-2023 @ 22:13u | Link