vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Eerste naar Rood Zwart, ook burenruzie tweede

Eerste naar Rood Zwart, ook burenruzie tweede

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dat moet het credo zijn voor Twenthe I dit weekend. Na de pijnlijke nederlaag tegen Eibergen, die keihard aankwam, moet het vizier weer vooruit voor de mannen van Mark Bolink. Dat moet gebeuren tegen Rood Zwart en die ploeg staat na de nederlaag tegen plaatsgenoot en koploper Delden op plek vier. Langzamerhand lijken ook her en der wat spelers terug te keren. Stijn Jeurlink maakte tegen Eibergen alweer flink wat minuten, Luuk Freriksen zit weer bij de selectie en Jelmer Plegt gaat zijn rentree maken in het tweede elftal. Wanneer Jeffrey Asbroek en Mart Lammertink terugkeren blijft op dit moment koffiedik kijken.

Twenthe 2 komt in actie tegen de buren uit Markelo. De ploeg van Peter Horselenberg draait een matige tweede helft van het seizoen, waarbij het niveau in de promotiepoule toch een stapje hoger blijkt. Ondanks veel inzet en strijd doet het verlies van een aantal spelers (blessures, doorschuiven naar het eerste) toch pijn. In Markelo wordt geprobeerd, met onder andere flinke versterking van de JO19-1, de burenruzie in Goors voordeel te beslissen. Twenthe 3 komt in actie tegen laagvlieger Haaksbergen. Net als vorige week tegen Avanti moet er weer gewonnen worden en voor trainer Deniz Sogut is het misschien wel de belangrijkste taak te zorgen dat alle spelers tevreden blijven. Vorige week werd hem door één der wisselspelers al toegebeten `dat hij er echt helemaal niets van snapt` en dus moet Sogut alle kikkers in de kruiwagen zien te houden.

Twenthe 5 leed een pijnlijke nederlaag tegen Enter 4 en daarmee hebben ze zichzelf geen goede dienst bewezen in de strijd om de titel. Juist dit weekend, tegen Buurse 2, had het erom moeten spannen, maar door de verliesbeurt rest de ploeg van Timo Haafkes niets anders dan een inhaalrace. VR1 wist ook afgelopen weekend weer te winnen. Onder andere dankzij een gestopte penalty door keepster Susan van den Hoff en een fantastisch doelpunt vanaf de middellijn van Chimene van den Berg werd het 2-6 tegen Vasse VR1. Dit weekend moet Tukkers VR3 verslagen worden. Voor het volledige wedstrijdoverzicht klik je HIER.

Bericht geplaatst op vrijdag 10 maart 2023 om 12:00u10-03-2023 @ 12:00u | Link