Twenthe 2 komt tekort tegen Lemelerveld

Twenthe 2 heeft zondagochtend met 1-3 verloren van Lemelerveld 2. Na een goede eerste helft zat er de tweede helft niet meer in dan een terechte nederlaag.

Na een kwartier kwam Lemelerveld op voorsprong. Onhandig balverlies zorgde, na een goede combinatie van de uitploeg, voor de achterstand van de ploeg van Peter Horselenberg. Vlak voor rust maakte Twenthe 2 gelijk. Mees Spenkelink gaf goed mee aan Benjamin Wolf, die met een puntgave voorzet het hoofd van Tijmen van Wissing bereikte. Laatstgenoemde kopte uitstekend tegendraads binnen.

De tweede helft werd het lastiger en lastiger voor het tweede. De ploeg werd langzaamaan steeds verder teruggedrukt en dat resulteerde na 54 minuten in de 1-2. Na 70 minuten werd het 1-3 en dat betekende dat het duel gespeeld was. Zeker toen tien minuten later de net ingevallen Paul Haafkes geblesseerd het veld moest verlaten en de wissels op waren. Een nieuwe nederlaag dus voor de mannen van Peter Horselenberg, die dit seizoen geen rol meer gaan spelen in de promotiepoule.

Bericht geplaatst op zondag 19 maart 2023 om 12:52u19-03-2023 @ 12:52u | Link