Tweede verliest in slotminuut

Twenthe 2 heeft in de blessuretijd verloren van Dalfsen 2. Ondanks een vermeende handsbal werd de winnende goal toegekend.

Na zeventien minuten zorgde Yusuf Caliskan voor de openingstreffer. Na goed breedleggen van Robin Slaghuis kon hij eenvoudig binnenschuiven. Verdere kansen waren niet aan de mannen van Peter Horselenberg besteed en dus was 1-0 de ruststand.

Na rust was het opnieuw Twenthe dat de grootste kans kreeg, maar deze werd niet afgemaakt door Yusuf Caliskan. Na een uur zorgde een domme overtreding voor een penalty voor de ploeg uit Dalfsen. Deze werd feilloos benut en dus stond het weer gelijk. In blessuretijd was het Dalfsen dat uit de counter toesloeg. Ondanks appèl voor een handsbal telde de goal. Twenthe was daarna nog dicht bij de gelijkmaker, maar verder dan een kopbal van Bart Bekhuis op de lat kwam het niet meer.

Bericht geplaatst op zondag 26 maart 2023 om 13:54u26-03-2023 @ 13:54u | Link