Twenthe 2 te sterk voor Diepenveen

Twenthe 2 heeft de laatste bekerwedstrijd tegen Diepenveen gewonnen. Ondanks zeven punten uit drie wedstrijden is de ploeg van Peter Horselenberg echter niet door.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Twenthe op voorsprong. Wouter Leusink verlengde een corner bij de eerste paal, waarna deze werd binnengelopen door Thomas Kemper bij de tweede. Twenthe was beter, maar kreeg desondanks na 13 minuten een tegentreffer te verwerken. Na 23 minuten kreeg de thuisploeg een ideale mogelijkheid om weer op voorsprong te komen. Een penalty was echter niet aan Mark Nijland besteed, hij schoof de bal naast.

De tweede helft nam Twenthe het initiatief en werd daarvoor ook beloond. Dankzij goals in de 67e (Wouter Leusink) en 70e minuut (Bart Bekhuis) werd het 3-1. Na een fout in de opbouw kwam Diepenveen nog wel terug tot 3-2, maar verder kwam het uitteam niet meer. Zondag begint voor het tweede de competitie met een uitwedstrijd tegen DSVD.

Bericht geplaatst op vrijdag 22 september 2023 om 08:05u22-09-2023 @ 08:05u | Link