Tweede verliest van UD Weerselo

Twenthe 2 heeft met 1-2 verloren van UD Weerselo. Een matige eerste helft legde de basis voor de nederlaag.

Na zo`n twintig minuten ging het helemaal mis voor de Tricolores. Eerst vloog een hoekschop in één keer binnen en een minuut later werd het vanuit de counter 0-2. De eerste helft was niet best en de rust werd dan ook zonder echte kans voor de thuisploeg gehaald. Alleen Tijmen van Wissing schoot een via het hoofd van een verdediger van richting veranderde vrije trap op de lat.

Dat was de tweede helft wel anders. Eerst was de bal zo goed als over de lijn, maar kende de scheidsrechter de goal niet toe. Even later miste Wouter Leusink een reuzenkans, maar na een uur was het wel raak. Mark Nijland kopte binnen. Na de aansluitingstreffer werd Twenthe echter niet echt meer gevaarlijk en dus bleef het bij 1-2.

Bericht geplaatst op zondag 12 november 2023 om 12:18u12-11-2023 @ 12:18u | Link