JO19-1 wint op koude en natte avond in Bentelo

Twenthe JO19-1 heeft een 3-4 overwinning geboekt in Bentelo. In de sneeuw trok het hoogste jeugdteam terecht aan het langste eind.

Kansen, kansen, kansen. Maar afmaken is lastig. Vier kansen in de eerste vijf minuten werden gemist en dus kreeg onze JO19-1 het deksel op de neus. Na tien minuten stond het dan ook 1-0 voor Bentelo. Na een half uur vond Twenthe eindelijk het net. Adam Albin kopte raak uit een corner. Vijf minuten voor rust reageerde de uitstekend spelende Stein Vaarhorst attent en schoot een rebound raak. Vlak voor rust werd het uit het niets echter toch weer 2-2.

Na rust exact hetzelfde beeld als de eerste helft. Twenthe de kansen, Bentelo de goal. Na een uur was het 3-2. In de slotfase ging Twenthe één op één spelen en dat sorteerde effect. In de 83e minuut waren het Stein Vaarhorst en Rens van Straaten die samen het duel aan gingen en de 3-3 binnenwerkten. In de 87e minuut schoot de fantastisch ingevallen JO17-1 speler Matt ten Berge prachtig raak voor de 3-4. Ook een compliment voor JO17-1 verdediger Brett Freriksen, die een uitstekende invalbeurt kende. Zo blijft de titeldroom voor de mannen van de op Bonaire bivakkerende Ronny van Laar levend. Zaterdag spelen ze uit tegen HSC/Buurse.

Bericht geplaatst op maandag 4 december 2023 om 22:04u04-12-2023 @ 22:04u | Link