Twenthe 2 loodst eerste naar drie punten

Twenthe kende vanmiddag een prima herstart van de competitie. Thuis tegen Buurse werd het relatief eenvoudig 4-0.

Na drie minuten leek Twenthe al op voorsprong te komen, maar die goal werd afgekeurd door buitenspel. Twee minuten later was het Jikke Horselenberg die alleen op de doelman afging, maar hij schoof de bal naast. Tot de rust bleef het 0-0, ondanks een duidelijk overwicht van de Tricolores.

Na rust kwam Twenthe snel op voorsprong. Tweemaal was het raak voor tweede elftal-speler Wouter Leusink, beide keren op aangeven van Dani Hilhorst. Na 65 minuten kreeg Stan Hollegien de kans om zich te onderscheiden en dat deed hij met verve. Een kopbal van dichtbij tikte hij knap op de lat. Twee minuten voor tijd werd het 3-0. Mark Nijland kreeg de bal net niet over de doellijn, waarna een verdediger van Buurse de bal naar het leek tegen de inlopende Bart Bekhuis aanschoot. Het bleek echter toch een verdediger te zijn en dus een eigen goal. In blessuretijd werd het zelfs 4-0 door Mark Nijland. Vier doelpunten namens het tweede elftal dus. Volgende week spelen de mannen van Mark Bolink uit tegen `t Centrum.

Bericht geplaatst op zondag 21 januari 2024 om 15:44u21-01-2024 @ 15:44u | Link