vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Lammertink:

Lammertink: "Terugkeren in de 4e klasse"

VV Twente gaat komend weekend op bezoek bij VV Manderveen, maar trainer Mark Bolink kan nog geen beroep doen op Mart Lammertink. De talentvolle aanvaller - die in de jeugdopleiding vooral indruk maakte als verdediger - zit namelijk sinds december in Oostenrijk en werkt daar als skileraar.

"Ideaal is het allemaal niet", vertelt hij in een interview met Tubantia. "Het liefst speel ik alles en help ik Twenthe om de titel te pakken. In maart keer ik terug en hoop ik mijn doelpunten weer te maken. Ik heb er inmiddels zo’n tien gemaakt dit seizoen. Hopelijk kom ik in de buurt van de twintig en vieren we in mei het kampioenschap met elkaar", aldus Lammertink, die een duidelijk doel voor ogen heeft. 

"We willen dit jaar kampioen worden en terugkeren in de vierde klasse", vervolgt hij ambitieus. "Dat is het niveau waarop deze club thuishoort. We staan slechts een punt achter de koploper en hebben het kampioenschap daarmee in eigen hand. Ik geloof er nog steeds in dat wij de titel kunnen pakken. Voetballend zijn wij de beste ploeg van de competitie, vind ik", besluit Lammertink vastberaden. 

Bericht geplaatst op vrijdag 23 februari 2024 om 15:37u23-02-2024 @ 15:37u | Link