vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Laatste informatie bedrijventoernooi

Laatste informatie bedrijventoernooi

Zaterdag staat de eerste editie van het Goorsche Bedrijventoernooi op het programma bij VV Twenthe en het belooft een geweldige, gezellige en sportieve dag te worden. De weergoden lijken ons gunstig gezind en er doen maar liefst 25 (!) teams mee, verdeeld over vijf poules. 

Het toernooi begint om 14:00 uur, maar alle deelnemers dienen uiterlijk een half uur vóór de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. De poulefase wordt afgewerkt tot 17:00 uur. Vervolgens worden de kwartfinales afgewerkt om 17:15 uur, de halve finales beginnen om 17:45 uur en de finale is om 18:15 uur. 

Aansluitend volgt de prijsuitreiking. Tip: download de app `Tournify` in de App Store en zoek op `Goorsche bedrijventoernooi` om het verloop te volgen. Klik hier om alle mededelingen, de spelregels, de kleedkamerindeling, de plattegrond en het deelnemersveld te bekijken

Wij nodigen uiteraard ook familie, vrienden, collega`s en overige (voetbal)liefhebbers aan om alle spelers & speelsters zaterdag aan te moedigen onder het genot van een hapje en een drankje! Maak er met elkaar een leuk en sportief toernooi van, namens VV Twenthe en de organisatie van het Goorsch bedrijventoernooi.  

Bericht geplaatst op donderdag 6 juni 2024 om 14:00u06-06-2024 @ 14:00u | Link