Twenthe wint ruim van Hoeve

Twenthe heeft vanmiddag eenvoudig gewonnen van Hoeve Vooruit. Na negentig minuten was het 0-4.

Na dertien minuten kwamen de Tricolores op voorsprong. Na goede actie van Stijn Jeurlink zette hij voor richting tweede paal, waar Mart Lammertink binnenknikte. Ondanks een ontzettend matig Hoeve duurde het tot vlak voor rust voordat de score werd uitgebreid. Stijn Jeurlink ging alleen op de doelman af, wilde hem uitkappen, dat mislukte, maar Benjamin Wolf stond op de goede plek en tikte eenvoudig binnen, 0-2.

Gelijk na rust werd het 0-3. Een voorzet van Wouter Leusink waaide binnen. Ondanks een kansenregen bleef het lang bij die tussenstand. Het was Luuk Freriksen die vlak voor tijd de 0-4 eindstand op het bord zette. Door de overwinning eindigt Twenthe als eerste in de poule en bekert het dus door.

Bericht geplaatst op zondag 15 september 2024 om 15:46u15-09-2024 @ 15:46u | Link