vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

VV Twenthe wint ruim van zwak Activia

VV Twenthe wint ruim van zwak Activia

VV Twenthe heeft vandaag in eigen huis met 5-0 gewonnen van Activia en daardoor zijn de Tricolores nog altijd ongeslagen in de vierde klasse. Jikke Horselenberg was de grote man bij de thuisclub: hij nam maar liefst drie treffers voor zijn rekening. 

De ploeg van trainer Edwin van Eerten, die een paar opvallende wijzigingen had doorgevoerd in zijn opstelling, was vanaf het begin veel beter en feller dan de tegenstander. Luuk Freriksen had de score al vroeg kunnen openen, maar hij had zijn vizier niet op scherp op staan. Daan had pech met een kopbal op de lat. Mart Lammertink wist wel toe te slaan: de fysiek sterke spits scoorde na een uitstekende actie van Stijn Jeurlink. Jikke Horselenberg zorgde er vervolgens met twee knappe treffers voor dat het bij rust al 3-0 stond. 

In de tweede helft begon VV Twenthe zwak, maar de bezoekers wisten weinig tot geen gevaar te stichten voor de goal van Stan Hollegien. Twintig minuten voor tijd was het invaller Wouter Leusink die een lage voorzet van Stijn Jeurlink wist binnen te lopen. De mooiste goal van de middag kwam op naam van Jikke Horselenberg na een geweldige assist van architect Lars Veehof, die vandaag wederom aan het strooien was met fraaie passes. De score had overigens nog (veel) hoger kunnen uitvallen, maar mogelijkheden voor Wouter Leusink en Mart Lammertink bleven uiteindelijk onbenut. 

Bericht geplaatst op zondag 13 oktober 2024 om 16:47u13-10-2024 @ 16:47u | Link