Twenthe vecht zich knap terug en speelt gelijk

Twenthe heeft in en tegen Colmschate met 2-2 gelijkgespeeld. Bij rust stond de equipe terecht met 2-0 achter, maar na een goede tweede helft kregen de Tricolores zelfs nog goede kansen op de winst.

Na tien minuten kwam Twenthe op achterstand. Een diepe bal van Colmschate viel overal tussendoor, waarna de aanvaller oog in oog met Stan Hollegien rustig bleef, 1-0. Halverwege de eerste helft verdubbelde Colmschate de voorsprong. Een hoge voorzet werd bij de tweede paal van dichtbij binnengekopt.

Na rust was Colmschate als eerste dicht bij een treffer, maar de harde kopbal spatte uiteen op de lat. Daarna kwam Twenthe beter in de wedstrijd. Bij de eerste kans omspeelde Mart Lammertink de doelman, maar schoot hij voorlangs. Even later was het wel raak toen Mart in de verre hoek raak schoot en de aansluitingstreffer op het bord zette. Een kwartier voor tijd werd het 2-2. Een vrije trap die voor het doel werd geslingerd werd omhoog gekopt en kwam voor de voeten van de net ingevallen Wouter Leusink, die raak volleerde. Twenthe pakte de volledige controle op de wedstrijd, kreeg flinke kansen, maar wist ondanks dat niet meer te scoren. Het derde gelijkspel van dit seizoen is een feit en daarmee blijft Twenthe ongeslagen.

Bericht geplaatst op zondag 20 oktober 2024 om 15:51u20-10-2024 @ 15:51u | Link