Gehavend Twenthe 1 verliest van EMOS

Ons eerste elftal heeft zondagmiddag, op eigen veld, een 1-3 nederlaag geleden tegen EMOS. Trainer Michel Mensink moest het, op het middenveld, doen zonder de geblesseerde Simon en zag in de warming-up ook Koen Morsink afhaken. Desondanks kreeg het eerste elftal de eerste helft enkele goede mogelijkheden om de score te openen. De thee werd echter doelpuntloos bereikt. Na de rust moest ook Ruud Vehof geblesseerd de strijd staken. EMOS kreeg in de tweede helft de overhand en opende de score nadat een vrije trap werd binnengekopt. In blessuretijd verdubbelde EMOS de voorsprong en leek de wedstrijd beslist. Mark Nijland deed echter op sublieme wijze nog iets terug zodat er nog enige hoop kwam in de Twentheharten. Direct na deze aansluitingstreffer besliste EMOS echter de wedstrijd door een fraaie treffer van grote afstand. Zondag speelt ons eerste team wederom thuis, dan ontvangt het TVO.

Bericht geplaatst op dinsdag 14 april 2015 om 16:12u14-04-2015 @ 16:12u | Link