vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Michiel Mensink is het haasje…

De eerste selectie van Twenthe heeft de voorbereiding vrijdagavond afgesloten met een teamuitje. Het eerste en tweede elftal trainde de gehele zomer op dinsdag, donderdag en vrijdag, maar besloot op de laatste vrijdag voor de competitiestart aan teambuilding te doen. Dus toog het gezelschap per trein naar Enschede, waar de eerste activiteit van de avond wachtte.

Bij Starworld stond er een potje paintball op het programma voor de mannen van Michiel Mensink. De vijftien aanwezige selectieleden werden in twee groepen verdeeld en moesten proberen elkaars vlag te veroveren. Ondertussen vlogen de rubberen kogels in het rond en werden meerdere spelers flink geraakt.

Na drie rondes stond er voor trainer Michiel Mensink nog een verrassing op het programma, namelijk zijn ontgroening bij Twenthe. De nieuwe oefenmeester werd in een konijnenpak gehesen en zou letterlijk het haasje worden. Mensink moest gedurende drie minuten in het schietveld blijven. Ondertussen maakten de spelers jacht op de trainer, die tientallen keren geraakt werd door de rubberen kogels. De nodige blauwe plekken en kleine wondjes waren het gevolg, maar de selectie waardeerde het zeer dat Mensink zijn ontgroening zonder morren doorstond.

Na de paintballsessies werd de avond voortgezet in Hengelo, waar nog meer spelers aansloten bij het gezelschap. Daar werd de avond tot in de late uurtjes voortgezet in de plaatselijke etablissementen. Al met al een gezellige en geslaagde avond voor de selectiespelers, die het ook buiten het veld goed met elkaar kunnen vinden. 

Bericht geplaatst op woensdag 10 september 2014 om 12:21u10-09-2014 @ 12:21u | Link