Twenthe C1 wint van MVV C1

Twenthe C1 won vandaag van MVV C1 met 2-0. MVV staat onderaan in de hoofdklasse en Twenthe ging vanaf de aftrap op jacht naar de drie punten. Twenthe C1 begon uitstekend aan de wedstrijd met veel strijd en inzet. Na vijf minuten tekenden onze jongens de 1-0 aan.

MVV liet meteen de kop hangen en de strijdlust zonk hen in de schoenen. Twenthe C1 ging door en bleef kansen creëren. Heel veel kansen werden gemist, maar voor de rust maakte Twenthe C1 toch de 2-0.

In de tweede helft ging Twenthe C1 verder met kansen creëren en kansen missen. De ontevredenheid groeide en stond goed voetbal in de weg.

De overwinning levert Twenthe C1 drie belangrijke punten en de 6e plaats in de Hoofdklasse op. Twenthe C1 is losgekomen van de onderste helft, das lekker.

Bericht geplaatst op maandag 22 oktober 2018 om 10:03u22-10-2018 @ 10:03u | Link