vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Twenthe II wint ook bij koploper WVV`34

Twenthe II heeft de weg naar boven gevonden. De ploeg van trainer Peter Horselenberg won voor de tweede keer in successie en staat nu zesde. In Hengevelde werd koploper WVV`34 zondag met 2-4 verslagen. Guus Lummen (2x), Tijmen van Wissing en Wouter Leussink zorgden voor de productie.


Twenthe begon net als vorige week voortvarend. De Tricolores speelden met veel pressie naar voren én daar had de defensie van WVV`34 geen antwoord op. Na tien minuten werd de score geopend door Guus Lummen. De aanvaller promoveerde al koppend een ingenieuze voorzet van aanvoerder Tijmen van Wissing, 0-1. Niet veel later kon Van Wissing simpel de 0-2 aantekenen na een slappe redding van de Hengevelder-goalie. De luxueuze marge zorgde in het verloop van het eerste bedrijf voor enige verslapping bij Twenthe, dat in de eindfase onnodig een aantal kansen schonk aan de thuisformatie. Okan `Beer` Colak kwam goed weg toen hij een doorgebroken speler naar de grond werkte. Gelukkig voor hem en Twenthe trok de incompetente arbiter zijn lijn consequent door. Twenthe bleef met elf man spelen en kon met 0-2 aan de thee.

Na de hervatting begon Twenthe opnieuw fel. Met invaller en kilometervreter Wouter Leussink als belangrijke spil in de fraaiste aanval van de ochtend. Een puike combinatie tussen Wouter en Guus werd door laatstgenoemde kort na rust bijna verzilverd. Het schot van Guus spatte uiteen op de lat. Daarna kwam Twenthe in een moeilijke fase. Na een grove charge op een sterk spelende Dennis ter Haar, moest de middenvelder geblesseerd het veld ruimen. Ook Tijmen van Wissing verliet het veld niet veel later met een blessure. Voor hem kwam Bjorn Huistede. De verdediger -die ruim als eerste op het complex van WVV`34 was én toch op de bank moest beginnen- kwam hierdoor voor het eerst op het middenveld te spelen. De thuisploeg had even daarvoor al de aansluitingstreffer gemaakt. Maurice Workel schoot de bal fraai in het dak van het doel. De aanvaller, die een behoorlijke status geniet in Hengevelde, had verder een moeilijke ochtend. Uitblinkers Thijs Schreijer en Mart Broekkamp legden Workel nagenoeg compleet aan banden.

Na de korte opleving van WVV`34 grepen de bezoekers weer het initiatief. Na een fraaie steekbal wist Guus de 1-3 te produceren. Kort daarna leverde Guus ook een fraaie assist af op Wouter Leussink, die zeer koelbloedig zijn naam vestigde in het klassement der Patsboem! De 1-4 betekende niet de eindstand. WVV`34 kon ondanks de invalbeurt van Niek Semmekrot - die voor het eerst op de bank moest beginnen- toch nog een keer het net vinden. Uit een standaardsituatie was zelfs doelman Nick Koebrugge kansloos. Die treffer was echter voor de statistieken, want Koebrugge wist de boeren familietwist in Hengevelde te winnen én zette samen met zijn teamgenoten de koploper op wilskracht uit haar troon. Door de zege klimt Twenthe naar de zesde stek en mag het volgende week opnemen tegen de nieuwe lijstaanvoerder: Eibergen.

Opstelling: Nick Koebrugge, Thijs Schreijer, Okan Colak (Niek Semmekrot), Mart Broekkamp, Nino Spoelder, Remco Kingma (Wouter Leussink), Dennis ter Haar (Cem Canan), Kevin van der Burg, Wessel Schreijer, Tijmen van Wissing (Bjorn Huistede) en Guus Lummen.

Bericht geplaatst op zondag 5 oktober 2014 om 21:12u05-10-2014 @ 21:12u | Link