zo. 19 sep. 14:00u

Staff

Word lid van onze club

Word lid!

klik op de afbeelding voor het aanmeldformulier.

De allerjongste spelertjes van onze voetbalclub zijn te bewonderen bij de Mini’s. De Mini’s van vv Twenthe voetballen, onder leiding van deskundige trainers, twee keer per week op ons complex. Op woensdagmiddag, van 17.00 uur tot 18.00 uur, spelen onze jongste leden onder leiding van hoofdtrainer Jan Weernink. Jan wordt hierbij begeleid door enkele jeugdtrainers en spelenderwijs wordt geprobeerd om de basisbeginselen van het voetbalspel over te brengen op de spelertjes. Zo wordt er aandacht besteed aan het dribbelen, drijven, schieten en passen. Uiteraard wordt er geëindigd met een onderlinge partij. De Mini’s komen ook op zaterdagmorgen bijeen om hun hobby uit te kunnen oefenen. Op zaterdag zijn Wouter Bekhuis en Laurens Freriksen de leidende trainers. Zij brengen van 10.00 uur tot 11.00 uur de oefenstof over op de talenten-in-de-dop en worden bijgestaan door ouders van de Mini’s die het leuk vinden om te participeren. Het enthousiasme staat uiteraard voorop bij het voetballen van de Mini’s. Uitgangspunt is dat de jonge leden met veel enthousiasme richting Twentheveld komen en voldaan, en uitkijkend naar de volgende training, vertrekken. Spelplezier is altijd de basis van het voetballen bij vv Twenthe.

Heeft uw kind belangstelling in voetbal dan kan hij of zij zich te allen tijde melden op de woensdag of zaterdag om een training te volgen. Hiervoor is een lidmaatschap niet noodzakelijk. Laat uw kind rustig enkele trainingen bekend worden met het voetballen bij de Mini’s van vv Twenthe en wanneer uw kind na een aantal trainingen besmet blijkt te zijn met het voetbalvirus dan kunt u uw kind via Jan, Wouter, Laurens of de website aanmelden als voetballend lid.

SV Delden
Sportclub Rekken