zo. 2 jun. 14:00u
La Premiere 1
zo. 8 sep. 14:00u
sv Colmschate 1
Jeugd Activiteiten Commissie Jeugd Activiteiten Commissie Onze huisregels Onze huisregels
Wees bij de les! Nieuwe spelregels van kracht

Met ingang van het seizoen 2019-2020 heeft de KNVB enkele nieuwe spelregels doorgevoerd.

Door deze nieuwe regels kan er minder worden tijdgerekt en kunnen stafleden ook rode of gele kaarten krijgen van de leidsman.

Klik op lees verder voor de volledige versie.

• Strafschoppenserie
    Als er een strafschoppenserie aan te pas moet komen om een beslissing te brengen, gaat het vanaf dit seizoen weer om-en-om. Team A begint, team B neemt daarna een strafschop, daarna weer Team A, enzovoort. De ABBA-procedure, die vorig seizoen werd gebruikt, bestaat niet meer.
  • Plek van wisselen
    Als een speler gewisseld wordt, kan de scheidsrechter bepalen dat dit bij de dichtstbijzijnde doel- of zijlijn moet gebeuren. De scheidsrechter kan dit bijvoorbeeld beslissen om tijdrekken te voorkomen, of in het geval van een blessure.
  • Doeltrap
    Een doeltrap, of een vrije trap in de eigen zestien meter, hoeft niet meer eerst uit het strafschopgebied voordat een andere speler de bal mag aanraken. De bal is in het spel vanaf het moment dat deze is getrapt en duidelijk beweegt. Tegenstanders dienen buiten het strafschopgebied (en op 9.15 meter van de bal) te blijven tot de bal in het spel is.
  • Scheidsrechterbal
    Bij een scheidsrechterbal mag er voortaan maar één speler in de buurt staan van de scheidsrechter, als hij de bal laat vallen. Dit moet een speler zijn van het team dat de bal als laatste heeft aangeraakt. De rest van de spelers moet op minimaal vier meter afstand staan. Als er een scheidsrechtersbal in het strafschopgebied is, is deze altijd voor de keeper.
  • Kaarten voor teamofficials
    Een scheidsrechter kan ook een gele of rode kaart geven aan teamofficials. Teamofficials zijn alle stafleden die langs het veld zitten, zoals de coach, verzorger of teammanager. Afgelopen seizoen is hier al mee geëxperimenteerd in het betaald voetbal, vanaf komend seizoen geldt het ook voor het amateurvoetbal.
  • Muurtje
    Als de verdedigende partij bij een vrije trap een muurtje neerzet van drie of meer spelers, moeten alle aanvallers minimaal één meter afstand houden van dit muurtje. Als de aanvallers zich hier niet aan houden, volgt er een indirecte vrije schop voor de verdedigende partij.
Twenthe gastheer hoftoernooi

Vrijdag 30 augustus is `t Piepwillem het podium van het Hoftoernooi. Het jaarlijkse toernooi dient als aftrap van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Twenthe zit in de poule met SV Delden en WVV`34.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 18:30 uur.

Twenthe 1 speelt zondag eerste wedstrijd

Ons eerste elftal speelt zondag haar eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op eigen veld is het eerste elftal van Vasse de tegenstander. De wedstrijd op het PiepWill`m begint om 11.00 uur. De koffie staat dampend op u te wachten. Op vrijdag 30 augustus vindt het Hoftoernooi plaats op ons terrein. De eerste wedstrijden beginnen om 18.30 uur en loting heeft bepaald dat Twenthe het in de poule opneemt tegen SV Delden en WVV. Op zondag 1 september speelt ons vlaggenschip haar eerste officiële wedstrijd in het bekertoernooi tegen La Première.

Start training jeugd vanaf 28 augustus

De jeugd van onze vereniging begint vanaf 28 augustus weer met de trainingen. Er zijn enkele elftallen die eerder beginnen met trainen en deze elftallen zullen daarvan door hun trainer op de hoogte worden gebracht.

JO8-1 tot en met JO10-1 beginnen ook op woensdag 28 augustus weer met de training. Deze elftallen draaien op woensdag een carrouseltraining (deze training bestaat uit vier verschillende oefeningen, afwerken, techniek, samenspel en teambuilding). De trainingen op maandag zijn "vrije trainingen" voor bovengenoemde elftallen.

De elftallen JO11-2, JO11-1 en JO12-1 krijgen eigen trainers en deze verzorgen maandag en woensdag hun eigen training!

Gevonden voorwerpen ophalen

Op zaterdag 24 augustus zullen de gevonden voorwerpen uitgestald worden in de kantine en kan iedereen zijn verloren zaken ophalen. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur staat Willy paraat met alle gevonden spullen.

MO15 begint a.s. maandag weer met trainen!

We gaan weer beginnen ?

Ondanks de vakantiemodus, gaan we weer beginnen. Over 2 weken staan de eerste wedstrijden alweer op het programma voor onze teams.

Onze MO15 teams gaan daarom aanstaande maandag weer van start met de training.

Ook interesse in meidenvoetbal?
Ben je tussen de 12 en 15 jaar?

Meetrainen is mogelijk op:

Maandagavond 19.00 tot 20.00 uur
bij vv Twenthe

Woensdagavond 19.00 tot 20.00 uur

bij GFC

JO19-1 zoekt grensrechter!

Met ingang van het nieuwe seizoen zoeken wij nog een serieuze grensrechter.

Mocht je op zaterdag tijd over hebben en vindt je het leuk om deel uit te maken van technische staf van JO19-1? Dan ben je van harte welkom. We spelen onze thuiswedstrijden om 14.45 uur.

Voor meer info kan je terecht bij Ronny van Laar ( trainer/coach) of bij Bouwe Ardesch ( teammanager )

Hopelijk maak jij onze staf compleet!