za. 30 jun. 18:00u
Hector 1
zo. 9 sep. 14:00u
vv Diepenheim 1
Jeugd Activiteiten Commissie Jeugd Activiteiten Commissie Onze huisregels Onze huisregels
Informatieavond nieuwe wedstrijdvormen JO10 t/m JO12

Op donderdag 6 september is er voor de jeugdleiders, jeugdtrainers en ouders van jeugdleden die in JO10, JO11 of JO12 spelen,een informatieavond over de nieuwe wedstrijdvormen waarin de jeugd gaat spelen. De informatieavond vindt plaats in ons clubhuis en begint om 20.00 uur .

Voorlopige competitie indeling 2018/2019 bekend

De voorlopige competitie indeling voor alle elftallen is bekend. Deze kan hier gedownload worden: Klik hier

Clinic van profspeelsters Jansen en Hilhorst zeer geslaagd

Een selfie of een kiekje met je grote idool. Voor 26 meiden ging die wens in vervulling op de voetbalclinic bij vv Twenthe. Onder leiding van de profspeelsters Naomi Hilhorst en Ellen Jansen werd op ons Sportpark Piepwillem dit weekend een training gegeven om jonge enthousiaste meiden de kneepjes van het voetbalvak bij te brengen. Jansen speelt sinds deze zomer bij Ajax, terwijl Hilhorst dit jaar tot de vaste kern van FC Twente behoort. De twee zijn dus titelconcurrenten, maar dat weerhield de dames niet om in goede harmonie de clinic af te werken onder prima omstandigheden. Meer foto`s op de Facebook-pagina van Rianne Brummelman, die de clinic met het damesteam tot in de puntjes goed had georganiseerd. De foto`s zijn hier te vinden: https://we.tl/s-oBCCIh7JLM

Eerste elftal komend seizoen in derde klasse A

Géén extreem verre reizen meer voor ons vlaggenschip. Het eerste elftal is het komende seizoen ingedeeld in de derde klasse A. Hierdoor staat er onder meer een hofderby op het programma: ook WVV`34 acteert in 3A. De andere tegenstanders zijn: DSVD, Avanti Wilskracht, De Tukkers, LSV, GVV Eilermark, NEO, Losser, Reunie, Saasveldia, Sportlust Glanerbrug, Reutum en Victoria ’28.

Twenthe II promoveert alsnog naar 1e klasse

Alsnog een kers op de taart voor de voetballers van het tweede elftal van Twenthe. Door een onvoorziene afmelding van het Almelose Luctor et Emergo, spelen zij volgend seizoen - als beste verliezer van de 2e ronde van de gespeelde nacompetitie - tóch in de reserve 1e klasse. Hierin treft het onder meer Avanti Wilskracht, de ploeg waartegen de equipe van Peter Horselenberg zijn Waterloo vond. In een miraculeus duel werd destijds, met nog tien minuten op de klok, een 3-0 voorsprong uit handen gegeven. Na 120 minuten voetbal stond het 5-5, waardoor penalty`s uitsluitsel moesten geven. Hierin trok Avanti aan het langste eind. Een jaar geleden was het ook al raak voor Twenthe II, dat toen zegevierde over FC Eibergen en naar de 2e klasse promoveerde.

Meiden voetbalclinic

Zaterdag 14 juli organiseert vv Twenthe een meiden voetbalclinic met profvoetbalsters Naomi Hilhorst van FC Twenthe en Ellen Jansen van Ajax!

De clinic is van 11:00 tot 15:00uur en is voor alle leeftijden. Naast de clinic zijn er nog diverse activiteiten om op een leuke manier kennis te maken met voetbal!

Lijkt het je leuk om een keer te voetballen of heb je altijd al met een profvoetbalster op het veld willen staan? Meldt je dan nu aan via vvtwenthemeiden@gmail.com

Tot dan!

Trainers zetten krabbel onder contracten

De komst van Hans Dirksen naar vv Twenthe is bezegeld. Gisterenavond zette de oefenmeester uit Enter zijn handtekening onder een verbintenis voor één seizoen. Hiervoor was hij de hoofdtrainer bij VC Fleringen, dat verleden jaar uitkwam in de vijfde klasse.

Bij Twenthe is Dirksen de opvolger van Michiel Mensink, die na vier seizoenen zijn geluk gaat beproeven bij Avanti Wilskracht uit Glanerbrug. Naast Dirksen tekenden ook Peter Horselenberg, eindverantwoordelijke bij het tweede elftal, en de jeugdtrainers een contract.

Zondag derde klasse B oost