vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Beachsoccer op schoolfeestweide

Afgelopen zomer liet ons eerste zaalteam zich kronen als eerste winnaar van het Goorse Beachsoccer Toernooi. Ook dit jaar zal de schoolfeestweide weer onder het zand bedolven worden en zal er weer worden gestreden om de titel. Aanmeldingen zijn nog steeds welkom. Ook is er dit jaar een jeugdtoernooi, lees verder voor meer informatie

Op zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus 2015 vindt de tweede editie plaats van het Goorse Beachsoccer Toernooi. Na het succes van vorig jaar is het toernooi dit jaar verspreid in verschillende leeftijdsgroepen over twee dagen. Op zaterdag 22 augustus is het 16+ toernooi. Hiervoor is er de mogelijkheid om in te schrijven in de recreatie poule en prestatie poule. Op zondag 23 augustus is het toernooi ingedeeld in de leeftijden 10-11-12 jarigen en 13-14-15 jarigen.

Tijdens het toernooi wordt er 5 tegen 5 (incl. keeper) gevoetbald op een zandveld van 40 meter lang bij 30 meter breed. De grote van de doelen zijn te vergelijken met de goals van de E-jeugd. Het toernooi speelt zich af op de schoolfeestweide waar speciaal voor dit toernooi 480 kuub zand wordt gestort om twee velden te creëren.Bij voldoende aanmelding van teams met louter dames wordt er dit jaar ook een vrouwenpoule opgezet.

Aanmelden kan via het e-mailadres beachsoccergoor@gmail.com, waarna het inschrijfformulier en de betalingsvoorwaarden worden opgestuurd. Inschrijven kan ook via de website www.beachsoccergoor.nl.

Houd ook onze Twitter (@BeachsoccerGoor) en Facebook (Beachsoccer Toernooi Goor) in de gaten.

Bericht geplaatst op vrijdag 12 juni 2015 om 20:25u12-06-2015 @ 20:25u | Link