Twenthe verliest kwartfinale na strafschoppen en is uitgeschakeld in Tukker Cup

VV Twenthe heeft de kwartfinale van de B-klasse in de Tukker Cup niet weten te winnen. Vanaf de strafschopstip was AVC Heracles gisteravond de sterkste. Na 90 minuten voetbal was de stand 1-1. Doelman Bas Zweers schoot de laatste penalty voor Twenthe snoeihard op de lat. Daarmee verloor het de strafschoppenserie met 4-5. De eerste helft was een gelijkopgaande wedstrijd met een aantal kansen voor beide ploegen. Er werd niet gescoord. Na de thee kwam de thuisploeg sterker uit de kleedkamer en wist Jelmer Plegt een doelpunt voor Twenthe te maken. AVC deed in de 70e minuut wat terug door de 1-1 binnen te schieten na slap verdedigen van Twenthe. De strafschoppenserie werd door Twenthe verloren waardoor het is uitgeschakeld en AVC de halve finale bereikt. Aankomende zondag staat voor het eerste elftal de eerste competitiewedstrijd van 2020 op het programma. De ploeg speelt om 14.00 uur thuis tegen Vios Beltrum, de nummer zeven.

Bericht geplaatst op woensdag 22 januari 2020 om 10:20u22-01-2020 @ 10:20u | Link