Zaterdagteam wint ook 4e competitiewedstrijd!

Het zaterdagteam heeft dit weekend ook haar vierde wedstrijd van de competitie in winst weten om te zetten. Het vierde team van SVZW werd, op het Piepwillm, met 4-0 verslagen. De rust werd door de mannen van Martijn van den Einde met 0-0 bereikt en daar mocht het zaterdagteam de handjes bij dichtknijpen. Het spel was de eerste helft belabberd en de grote kansen waren voor SVZW. Het was aan de faalangst van de spits van de Wierdenaren te danken dat de thee niet met een achterstand genuttigd hoefde te worden.

In de rust moest keeper Stephan van Hulst zich laten vervangen zodat Lars Endeman zijn debuut maakte voor Zaterdag 1. Ook topschutter Boulos Kourie bleef om onduidelijke redenen in de kleedkamer achter. Tom Berkers zorgde, na rust, voor de openingstreffer nadat een makkelijk gegeven penalty door hem werd verzilverd.

Hierna was het de beurt aan de getergde Stephan Mellegers om het ongelijk van de technische staf aan te tonen. De rappe aanvaller moest op de bank beginnen maar sierde zijn invalbeurt op met twee treffers. Het slotakkoord was voor Niek Haafkes die, na uitstekend voorbereidend werk van Jeroen van Koolwijk, alweer zijn vijfde treffer van het jonge seizoen liet noteren.

Voor meer foto`s zie:

Bericht geplaatst op maandag 12 oktober 2015 om 11:59u12-10-2015 @ 11:59u | Link