TWENTHE 2 PROMOVEERT NAAR 2e KLASSE!

Het 2e elftal heeft vandaag overtuigend met 2-0 in Hengevelde gewonnen van Fc Eibergen 2. Het publiek wist vanmorgen in grote aantallen het sportpark van WVV te bereiken, om het 2e elftal van onze club aan te moedigen.

Twenthe 2 begon sterk aan de wedstrijd, en wist al gelijk enkele mogelijkheden te creëren. Vooral Stephan Mellegers was niet af te stoppen door de verdediging van Fc Eibergen 2, met spectaculaire acties en passes was hij in de 1e helft dé man aan de kant van Twenthe. Een corner genomen door diezelfde Stephan werd na een half uur spelen goed binnengewerkt door Guus Lummen. Ook achterin stond het als een huis, Fc Eibergen heeft de 1e helft geen enkele kans weten te creëren.

De 2e helft begon Twenthe wat slordiger en leek Fc Eibergen wat beter in de wedstrijd te komen, maar ontbrak het aan de kwaliteit bij Fc Eibergen om echt gevaarlijk te kunnen worden. Na goed 70 minuten viel dan toch de bevrijdende 2-0, een voorzet van links kwam in de kluts terecht bij Wouter Leusink, die daar uiteraard wel raad mee wist. In het verloop van de wedstrijd kreeg Guus Lummen nog een grote kans om zijn 2e van de dag binnen te schieten, maar oog in oog met de keeper schoot hij de bal naast de paal.

Fc Eibergen kreeg in de slotminuut nog een vrije trap op een gevaarlijke positie, maar deze bal ging hoog over de ballenvanger. De scheidsrechter vond het toen wel mooi geweest, en floot af waardoor Twenthe 2 het volgend jaar dik verdiend een klasse hoger mag proberen.

Bericht geplaatst op maandag 5 juni 2017 om 13:31u05-06-2017 @ 13:31u | Link