Technische staff tevreden met 9-0!

Het zaterdagelftal moest vandaag aantreden tegen het tweede van Juliana. Een laagvlieger in de 4e klasse. Het begin was wederom niet sterk, maar de mannen van vd Einde hadden wel 90% balbezit. Na 25 minuten spelen wist Bart Kip de bal vanaf rechts straks voor te geven en bij de tweede paal stond daar Niek Haafkes die zijn 1e goal van dit seizoen mocht noteren. Na de 1-0 was de wedstrijd praktisch gespeeld, nog geen vijf minuten later benutte John Westerik een mooie bal van Kevin vd Burg.. 2-0. Nogmaals vijf minuten later schoot Bart Kip hard op goal, maar kwam de bal via de lat bij voorstopper Jorrit Knol voor de voeten, die wist wel raad met dit buitenkansje en wist alweer zijn tweede van het seizoen binnen te schieten.

Vlak voor rust liet Boulos zijn klasse zien, eerst schoot hij knap raak op aangeven van Roy Vrielink en nog geen minuut later wist hij zijn tweede van de middag knap binnen te schieten na een assist van John Westerik. De 5-0 was tevens de ruststand.

Na de rust werd er gewisseld en mochten Guus Lummen, Job Vaarhorst en Kerim Ilbay hun klasse laten zien. Zo`n vijftien minuten na de rust ging Juliana in de fout en kon Roy alweer zijn negende (!) van het seizoen binnen tikken. Daarna namen de mannen van vd Einde wat gas terug. Er waren nog wel veel mogelijkheden, maar vooral Guus Lummen ontbeerde het vandaag aan scherpte..

Een kwartier voor tijd was er dan toch nog wat te genieten voor de supporters op `t Piep Willem, een mooie voorzet van Kerim werd snoeihard door Job binnengeschoten. Tien minuten later was het wederom Kerim met een schitterende voorzet op Guus die dan ook eindelijk zijn goaltje wist mee te pikken. Een paar minuten later wist Guus ook nog zijn tweede van de middag binnen te tikken na een goede bal van Niels Freriksen.. 9-0.

Toen kregen de mannen van het zaterdagelftal plotseling weer energie, want 10-0 is een kratje van de technische staff. Er kwam nog een vrije trap in allerlaatste minuut,  die werd strak ingeschoten door Kerim maar de keeper van Juliana wist knap te redden. De daaropvolgende corner mocht niet meer worden genomen door scheidsrechter Marcel. Opluchting heerste bij de technische staff. Volgende week is de topper tegen DOS `37 4, de huidige koploper in de 4e klasse.

Bericht geplaatst op zaterdag 4 november 2017 om 20:20u04-11-2017 @ 20:20u | Link