Twenthe C1 verliest van koploper!

Twenthe C1 verloor vandaag met 0-1 van Sparta Enschede C1. Sparta is de koploper in de Hoofdklasse, maar Twenthe C1 had het betere van het spel en was de ploeg met de beste kansen. Achterin stond het goed. De verdediging en keeper hadden het meeste wel onder controle en er werd van achteruit opgebouwd.

Aan het einde van de eerste helft leek het even mis te gaan. Een aanvaller van Sparta brak door de verdediging en kwam buiten de zestien oog in oog te staan met de uitkomende keeper van Twenthe. De aanvaller van Sparta tikte de bal langs de glijdende keeper, sprong opzij, maar werd ten val gebracht door de keeper van Twenthe die hem bij de enkels greep. Tot ieders verbazing kreeg de keeper van Twenthe C1 geen rode kaart. Vervolgens pareerde de keeper van Twenthe ook nog de vrije trap met een prachtige duik.

Na rust ging Twenthe C1 goed door en kregen onze jongens weer de beste kansen. Maar! Hoe gaat dat ook alweer in de voetballerij. Als je zelf de kansen niet benut, dan valt het doelpunt aan de andere kant en dat gebeurde ook. In een scrimmage voor het doel van Twenthe kon een speler van Sparta de bal binnenschieten. Ondanks dit verlies kan Twenthe C1 terugkijken op een goede partij voetbal. Volgende week naar Winterswijk.

Bericht geplaatst op maandag 8 oktober 2018 om 09:42u08-10-2018 @ 09:42u | Link