JO19-1 wint in Enter

JO19-1 heeft met 1-2 gewonnen in het oefenduel met sv Enter. De goals kwamen van Stijn Slag en Paul Haafkes.

De beginfase was volledig voor het team van gelegenheidstrainer Remco Kingma. Hij nam de honneurs waar bij afwezigheid van Ronny van Laar. De grootste kans kwam na een kwartier op naam van Joep Vrielink, maar hij produceerde een misser van ongekende proporties. Vlak na die kans nam Twenthe wel de verdiende voorsprong. Een uitstekende dribbel en dito afronding van Stijn Slag zorgde voor 0-1. Hij was even later zelfs dichtbij 0-2, maar raakte van dichtbij de lat. Die 0-2 kwam na 34 minuten spelen wel. Paul Haafkes promoveerde een lange bal tot doelpunt na desorganisatie in de Enterse verdediging. Hij bleef bijzonder kalm en schoot na twee keer kappen rustig binnen.

De tweede helft was van mindere kwaliteit. Enter maakte vlak na rust de aansluitingstreffer en dat kwam het voetbal niet ten goede. Zonder dat Twenthe nog heel erg in de problemen kwam, werd het voetbal wel veel slordiger. Kansen om de score uit te breiden waren er wel, maar werden niet verzilverd. Via deze weg danken we ook JO17-1 voor het leveren van vier spelers en JO19-2 voor het afstaan van de uitstekend keepende Teun ten Broeke. Zaterdag 4 maart is de eerstvolgende competitiewedstrijd voor de JO19-1, dan is Hulzense Boys de tegenstander.

Bericht geplaatst op zaterdag 18 februari 2023 om 16:28u18-02-2023 @ 16:28u | Link