vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Snelder Zijlstra Oliebollencross 2024

Snelder Zijlstra Oliebollencross 2024

Twenthe organiseert zondag 7 januari a.s. weer haar traditionele oliebollencross. Zoals gebruikelijk wordt deze cross gehouden op de eerste zondag na nieuwjaarsdag. Dit jaar is dat inmiddels al weer voor de 42e keer in de historie en hopelijk kunnen we de succesvolle editie van 2023 overtreffen! Het is elk jaar tijdens de oliebollencross weer een gezellige toestand op sportcomplex ‘t Piepwillem met voor iedereen een leuke of sportieve activiteit.

De oliebollencross is de eerste sportieve activiteit van de club in het nieuwe jaar. Voor het 2e jaar op rij heeft de cross de naamgever: Snelder Zijlstra

Naast de traditionele prestatieloop over 1, 2½, 5 en 10 kilometer is er ook dit jaar weer een heerlijke winterwandeling in het programma opgenomen. Voor de jongste jeugd zijn er weer kleurplaten. De wandelaars mogen starten vanaf 10 uur, de hardlopers om 10:30 uur. De inschrijving vindt plaats in de kantine van het sportcomplex ’t Piepwillem aan de Gruttostraat. Vanaf 9:30 uur kan worden ingeschreven. Deelname voor alle deelnemers is gratis. Na afloop zijn er natuurlijk oliebollen en warme chocolademelk voor alle deelnemers.

Bericht geplaatst op vrijdag 15 december 2023 om 14:00u15-12-2023 @ 14:00u | Link