1e elftal speelt gelijk op bezoek bij VV Manderveen

Het eerste elftal is donderdagavond niet verder gekomen dan een gelijkspel op bezoek bij laagvlieger VV Manderveen: 3-3. De thuisclub kwam al na vijf minuten op voorsprong door een slippertje van doelman Bas Zweers en na ruim een kwartier spelen keken de Tricolores zelfs al tegen een 2-0 achterstand aan.

Na een halfuur was er een opmerkelijk moment in de wedstrijd. Daan de Lat nam de aansluitingstreffer voor zijn rekening, maar op aangeven van de grensrechter besloot de scheidsrechter de goal af te keuren vanwege buitenspel. VV Twenthe-leider Dylan Leferink filmde het moment toevallig, waarna hij de beelden aan de scheidsrechter liet zien en na het maken van het VAR-teken kende de leidsman de goal toch goed: 2-1. De bal bleek na het zien van de beelden van iemand van Manderveen te komen, waardoor het geen buitenspel was.

In de 2e helft schoot Jelmer Plegt na ruim een uur spelen op schitterende wijze de gelijkmaker in de kruising, waardoor het duel weer alle kanten op kon: 2-2. Een kwartier voor tijd kreeg Manderveen een strafschop en daardoor keek de ploeg van trainer Mark Bolink opnieuw tegen een achterstand aan. Stijn Jeurlink wist enkele minuten later de stand alweer gelijk te trekken, waardoor het een spannende slotfase zou gaan worden. Er werd helaas niet meer gescoord, waardoor VV Twenthe wederom dure punten heeft verspeeld.

Bericht geplaatst op donderdag 18 april 2024 om 21:54u18-04-2024 @ 21:54u | Link