Twenthe wint ook van Hoeve

Na de belangrijke overwinning op Diepenheim heeft het vlaggenschip ook gewonnen bij Hoeve. Na 90 minuten stond er 0-4 op het scorebord.

Al na twee minuten was het raak voor ons eerste elftal. Een goed aangesneden corner van Lars Veehof werd hard binnengekopt door Mart Lammertink. Na een gezapige eerste helft bleek dat ook de ruststand.

In de 64e minuut werd het 0-2 voor de Tricolores. Na een goede aanval werd het schot tot twee keer toe nog geblokt, maar was de derde instantie wel raak. Jikke Horselenberg schoot hoog in het doel binnen. Zes minuten voor tijd werd het zelfs nog 0-3. Een uitstekende bal van Mart Lammertink werd tot doelpunt gepromoveerd door Stijn Jeurlink. In blessuretijd schoot Mart Lammertink knap in de verre hoek binnen. Daarmee zette hij de 0-4 eindstand op het bord.

Bericht geplaatst op zondag 14 april 2024 om 15:37u14-04-2024 @ 15:37u | Link