vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

BAKLEVER ACTIE WEER VAN START!!

Beste senioren- en jeugdleden van de vv Twenthe,

De winter staat weer voor de deur (brrr...........!!!!!!!!) en dan is het dus ook weer tijd voor de baklever- en bakbloedworst (actie).

Aan jullie het verzoek om in jullie eigen straat en buurt de worst aan de man te brengen. Natuurlijk mag ook de worst onder de aandacht gebracht worden van buren, familie, kennissen, werkkring ouders etc. De opbrengst van de actie komt volledig ten goede van onze jeugdafdeling.

De speciale boeren bakleverworst is van een superkwaliteit die niet in de gewone winkel ligt. De bakbloedworst is heerlijk als er een stukje appel meegebakken wordt en/of er appelstroop wordt opgedaan na het bakken. De verkoopprijs is: Euro 3.50 per worst.

Leiders: Uiterlijk 10 november!!!! de lijsten inleveren bij Stephan of Ben!

Je kan de lijst HIER downloaden!!

De beste 5 verkopers kunnen zoals gewoonlijk rekenen op een leuke prijs.

Leiders, graag alle lijsten verzamelen en graag uiterlijk maandag 10 november inleveren bij één van de volgende adressen:

Stephan de Lat: Anjerstraat 7

Ben Bekhuis: Kloosterlaan 34

De bestelde bakworsten (+bestellijst) worden door de leiders bij jullie thuis afgeleverd. De leiders kunnen de bestellingen per team afhalen op maandag 23 november a.s. Het adres is Tijhuis Koeriers, Klavermaten 23 Goor. De worsten kunnen dan nog voor Sinterklaas afgeleverd worden (kadotip!).

Laten wij met zijn allen de schouders er onder zetten en deze actie weer op ouderwetse wijze tot een succes maken. Wij rekenen op jullie!

Bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,

Bakworstcommissie vv Twenthe

Bericht geplaatst op vrijdag 16 oktober 2020 om 14:39u16-10-2020 @ 14:39u | Link