vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Frans Huisstede is het bakworstfenomeen van Twenthe, maar…

Elftallen zorgen voor topomzet tijdens corona!

Het bakworstcomité had al rekening gehouden met minder bakworstverkopen dit jaar vanwege corona maar deze verwachting kwam niet uit. Integendeel zelfs. Natuurlijk kan niemand tippen aan ons eigen bakworst-kanon Frans Huisstede maar met name de elftallen hebben zich goed laten zien dit jaar. Dit jaar zijn er daarom weer meer worsten verkocht dan vorig jaar!

Chapeau!

Een groot compliment aan alle bakworstverkopers van Twenthe. Frans Huisstede is fenomenaal hij verkoopt elk jaar meer dan 500 worsten in zijn eentje maar het aantal van 554 van dit jaar is nog nooit vertoond! Het is ongekend dat Frans er in geslaagd is om weer zoveel worsten te verkopen. Dit terwijl veel horeca, bedrijven en andere instanties dit jaar veelal gesloten of beperkt toegankelijk waren, chapeau!

Super resultaat

De leden van Twenthe toonden zich creatief tijdens de tijden van corona. Dit jaar werd er veel gebruik gemaakt van de WhatsApp en dit leverde gelukkig weer veel verkopen op. Goed nieuws dus voor onze jeugdafdeling. Deze steun kunnen we goed gebruiken. De balans is weer opgemaakt, het geld geteld en de prijzen uitgedeeld. Aan het eind van het verhaal weer een prachtig resultaat en een mooie bijdrage voor de jeugdactiviteiten.

Topteams

Opvallend was dat de elftallen dit jaar veel verkochten. Twenthe 1 en Twenthe 2 verkochten samen bijna 150 stuks. Maar de traditioneel goed verkopende seniorenteams als het vierde en het zesde hebben het ook prima gedaan. De penningmeester heeft toegezegd dat deze elftallen van het bestuur een dorstlessende attentie kunnen verwachten zodra dit gezien de omstandigheden weer kan. Bij de jeugd ook weer gigantische inzet van met name de jongens onder 15-1 maar ook de A1, A3 en B1. Zij ontvangen allen een teamprijs van het bakworstcomité. Helaas dit jaar geen centraal foto-moment maar gelukkig hebben we de foto’s van vorig jaar nog!

Jeugdactiviteiten

De opbrengst van de bakworstenverkoop komt bijna volledig ten goede aan de jeugdafdeling van de club die hiermee activiteiten, nieuwe materialen en cursussen kan financieren. Dit is altijd weer een mooie aanvulling op het budget. Namens Twenthe bedankt het bakworstcomité allen die de actie ook dit jaar weer tot een groot succes hebben gemaakt. Niet alleen Frans Huisstede en de andere superverkopers maar ook Wiggers Vleeswaren uit Hengelo wederom hartelijk dank voor de ondersteuning van de actie.

Bericht geplaatst op zondag 13 december 2020 om 15:35u13-12-2020 @ 15:35u | Link