Twenthe JO19-1 wint van Hulzense Boys

Twenthe JO19-1 heeft een overtuigende overwinning geboekt tegen Hulzense Boys JO19-1. Na een ruststand van 5-1 was het na negentig minuten 7-2.

Al binnen twee minuten was het via Joep Vrielink vanuit de kluts raak. Na een kwartier verdubbelde JO17-1 spits Julian Timmer de voorsprong met een kopbal. Senne Botterhuis maakte de 3-0 na goed opstomen en schoot fantastisch binnen in de korte hoek. Binnen het half uur werd het zelfs 5-0 dankzij nog twee goals van Julian Timmer. Vlak voor rust maakte Hulzense Boys de eretreffer vanuit een penalty, na een oliedomme overtreding van de nog met een jetlag kampende Rens van Straaten.

In de tweede helft werd het iets rommeliger en liep de wedstrijd enigszins uit de hand. Dat leidde na een uur spelen tot een terechte domme gele kaart voor Joep Vrielink, die zijn emoties niet de baas kon. Met nog twintig minuten te spelen werd het 6-1 via Benjamin Wolf en maakte Julian Timmer zijn vierde goal, 7-1. Vlak daarna pakte ook de andere Vrielink-telg, Bram,  een gele kaart.

Het was sowieso de middag van de broers, want Wout en Lars Veehof speelden voor het eerst in de historie samen in één elftal. Tien minuten voor tijd maakte Hulzense Boys de 7-2. Dat deden ze vanuit buitenspelpositie, een meter of drie zelfs, maar de man in het zwart trok zijn eigen plan en kende de goal toe. Dit was ook de eindstand. Ook via deze weg bedanken we de gastspelers van JO17-1 en het tweede elftal. Volgende week speelt JO19-1 uit tegen Almelo JO19-1.

Bericht geplaatst op zaterdag 4 maart 2023 om 16:13u04-03-2023 @ 16:13u | Link