Eerste pakt periode titel in Neede!

Het eerste heeft vandaag de tweede periodetitel gepakt in de 4e klasse B, uit in Neede was een gelijkspel genoeg om de 2e periode te pakken.

Ondanks de periode winst voelde het gelijkspel tegen Neede toch als een nederlaag. Neede is namelijk een laagvlieger in de vierde klasse. Twenthe wist in de eerst helft nog wel op voorsprong te komen dankzij een schitterend doelpunt van Mark Nijland. Dat doelpunt was tevens het enigste hoogtepunt van de eerste helft.

Na rust had Twenthe het beste van het spel maar dat leidde niet tot meer doelpunten. Een arbitrale dwaling (waar er vandaag meerdere van waren) leverde een vrije trap op voor Neede, waaruit de thuisploeg in de 60e minuut prompt wist te scoren. Twenthe probeerde met man en macht de winnende te scoren, maar het mocht niet baten. Het gelijkspel werd door de thuisploeg gevierd als een overwinning, bij Twenthe heerste vooral de teleurstelling.

Doordat Hector tegen LSV onderuit ging met 1-0, pakt Twenthe wel de tweede periode.

Bericht geplaatst op zondag 21 februari 2016 om 21:35u21-02-2016 @ 21:35u | Link