Twenthe D1 wint op professionele wijze

Twenthe D1 won vandaag met 2-0 van MVV’29. De eerste helft was MVV de betere ploeg. Zij wonnen op het middenveld de duels en kwamen vaak voor het doel van Twenthe D1. Onze jongens bleven hard werken en hielden de nul tot de rust. Zelf creëerden ze weinig kansen. De tweede helft voerde coach Fred van Ginkel een paar tactische aanpassingen door om het middenveld in handen te krijgen. Dat lukte. Twenthe begon de duels op het middenveld te winnen. MVV kwam niet meer bij het doel van Twenthe D1 en onze jongens bleven kansen creëren. Zij scoorden twee prachtige doelpunten.

Twenthe moest winnen om de aansluiting met de top in de 1e klasse te behouden. De nummer 1 in de competitie “De Zeef D1” won vandaag van de nummer 2 “Den Ham D1”. Twenthe staat nu twee punten achter Den Ham en moet volgende week tegen De Zweef. Kan Twenthe D1 volgende week stunten tegen de koploper? Gaan ze voorbij Den Ham naar de tweede plaats? Beleef het mee volgende week, thuis, om 11:15 uur! De jongens zijn er klaar voor. Volg Twenthe D1 op Facebook en bekijk alle 40 actiefoto`s: https://www.facebook.com/TwentheD1/

Bericht geplaatst op zondag 10 april 2016 om 16:52u10-04-2016 @ 16:52u | Link