vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

WK-party

Vorige week zondag was het dan zover. De eerste activiteit van de JAC stond gepland en er werd meteen groots uitgepakt. Er stond een 4x4 Attack op het programma. Om 8.00 uur `s morgens werd er enthousiast begonnen met het opbouwen van het "opblaasbare voetbaldorp". Rond 9.30 uur waren we er, mede dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers (waarvoor nogmaals hartelijke dank) helemaal klaar voor en konden we na een goedverzorgd ontbijt om 10.00 uur starten met de mini`s, F en E jeugd. Zo`n 65 kinderen hebben zich helemaal kunnen uitleven tijdens allerlei leuke activiteiten op het grasveld van Twenthe. (klik voor meer foto`s)

De kinderen waren dolenthousiast en om de 10 minuten werd er gewisseld naar het volgende onderdeel. Er waren nog een aantal leuke prijzen te vergeven door onder andere het hardste schot te lossen en door punten schieten. Er waren veel ouders meegekomen om de kleinste jeugd fanatiek aan te moedigen.

Vanaf 12.30uur was het de beurt aan de D,C en B jeugd na de uitleg over de onderdelen hebben ook zij zich zo`n 2 uur goed vermaakt op de verschillende onderdelen. Al met al was het een zeer geslaagde dag en een mooi begin voor de JAC op het mooie Twenthe terrein. Bij deze willen we ook de jongens van de B1 nog even hartelijk danken voor het helpen met het opruimen!!

Op naar de volgende activiteit, noteer vast in uw agenda: vrijdag 4 november de vossenjacht voor de F en E elftallen. (Zie agenda JAC bovenaan deze site)

Tot dan, groeten van de JAC.

Bericht geplaatst op zondag 18 september 2016 om 16:46u18-09-2016 @ 16:46u | Link