zo. 8 mrt. 14:00u
Markelo 1
De bakleververkoop gaat weer van start!

Beste senioren- en jeugdleden van de vv Twenthe,

De winter staat weer voor de deur (brrr...........!!!!!!!!) en dan is het dus ook weer tijd voor de baklever- en bakbloedworst(actie). Aan jullie het verzoek om in jullie eigen straat en buurt de worst aan de man te brengen. Natuurlijk mag ook de worst onder de aandacht gebracht worden van buren, familie, kennissen, werkkring ouders etc. De opbrengst van de actie komt volledig ten goede van onze sterk groeiende jeugdafdeling. De speciale boeren bakleverworst is van een superkwaliteit die niet in de gewone winkel ligt. De bakbloedworst is heerlijk als er een stukje appel meegebakken wordt en/of er appelstroop wordt opgedaan na het bakken. De verkoopprijs is: € 3,50 per worst.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Uiterlijk zaterdag 8 november!!!!!!!!!!!!!!! de lijsten inleveren bij jullie eigen leider!

De beste 5 verkopers kunnen zoals gewoonlijk rekenen op een leuke KADOBON!

Leiders, graag alle lijsten verzamelen en graag uiterlijk woensdag 12 november inleveren bij één van de volgende adressen:

Stephan de Lat: Anjerstraat 7

Leo de Leede: Deldensestraat 27

Raymond Spenkelink: Zwanenstraat 7

Ben Bekhuis: Kloosterlaan 34

Wij zullen ervoor zorg dragen dat de bestelde bakworsten (+bestellijst) bij jullie thuis worden afgeleverd. Dit zal zijn op maandag 24 november a.s. De worsten kunnen dan nog voor Sinterklaas afgeleverd worden (kadotip!).

Laten wij met zijn allen de schouders er onder zetten en deze actie weer op ouderwetse wijze tot een succes maken. Wij rekenen op jullie!

Bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,

Jeugd- en Bakworstcommissie vv Twenthe