JO19-1 blijft steken op 2-2 na rode kaart Voortman

Mitchel Voortman, omarmt zijn rode kaart en uitgeschakelde tegenstander. Foto: Raymond Wegdam

Zaterdag 28 september stond deze wedstrijd op het programma. Twenthe was in de eerste helft de beter partij. Na een klein kwartiertje spelen werd onze spits Job in gespeeld die hem uitkaatste op aanvaller Luuk Freriksen, hij kapte zijn directe tegenstander uit en schoot hem met links op goal. In eerste instantie had de keeper hem vast, maar door een zwabber belandde hij toch in de goal. Na 30 minuten scoorde WVV de 1-1. In de 40ste minuut werd Luuk aangespeeld in de spits en legde hem breed op middenvelder Stijn van Straaten die hem beheerst binnenschoot. Vlak voor de rust kwam Twenthe met 10 man te staan door een overtreding van keeper Mitchel Voortman. Het Hengeveldse gedeelte sprak er schande van, de Goorse kant nuanceerde in de vorm van ’zo isse helemoal nig, tis toch zo ne rustigen jong’n’. In de tweede helft maakte WVV na een mooie aanval gelijk de 2-2. Twenthe heeft de tweede helft veel karakter getoond door genoodzaakt met 10 man te voetballen. Job Hartgerink, de reservedoelman, heeft zijn team met mooie reddingen op de been gehouden

Bericht geplaatst op zaterdag 28 september 2019 om 19:14u28-09-2019 @ 19:14u | Link