Tukker Cup: Twenthe wint met ruime cijfers van de Zweef

VV Twenthe heeft gisteren in de strijd om de Tukker Cup met 4-0 van RKSV de Zweef gewonnen. Het eerste elftal, gemixt met spelers van het tweede en JO19-1, is daarmee als derde geëindigd in poule B.

Na een gelijkopgaande eerste helft werd op slag voor rust de 1-0 gemaakt door JO19-1 speler Luuk Freriksen. In de tweede helft creëerde de thuisclub een overwicht en kreeg het, na bijna een uur spelen een vrije trap op rand zestien van de ploeg uit Nijverdal. De doelman ging bij deze vrije trap niet geheel vrijuit waardoor Daan de Lat de 2-0 voor zijn rekening kon nemen. In de 70e minuut werd de 3-0 gemaakt door Robin Slaghuis. Hij wist de bal na een fraaie steekpass achter de doelman van de Zweef te stiften. De 4-0 werd na een uitgespeelde aanval binnen getikt door Jelle Horselenberg. Een goed resultaat onder toeziend oog van de tevreden oefentrainers Hans Dirksen en Ronny van Laar. Door de winst gaat het team door naar de knock-out fase B-klasse. Twenthe speelt 21 januari de uitwedstrijd tegen zaterdag 4e-klasser AVC Heracles.

Bericht geplaatst op woensdag 13 november 2019 om 10:00u13-11-2019 @ 10:00u | Link