Twenthe D1 naar de 3e plaats!

Twenthe D1 won vandaag met 2-0 van Holten D1. Twenthe D1 profiteert van het puntverlies van MVV’29 en pakt de 3e plaats in de 1e klasse terug. MVV’29 verloor van Den Ham (2e in de competitie) met 3-1.Het publiek zag in de eerste helft een gelijk opgaande wedstrijd. Toch kwam de voorsprong van Twenthe D1 vroeg in de eerste helft. De bal werd over de keeper van Holten gespeeld en de meegelopen spits van Twenthe tikte de bal binnen. Kort voor rust kreeg Holten een grote kans, maar de spits van Holten schrok van de aanstormende keeper en schoot naast.

In de tweede helft heerste de spanning. Een 1-0 voorsprong is krap. Onze jongens creëerden voldoende kansen, maar wisten de kansen niet te benutten. De oude voetbalwet ligt dan op de loer. Twenthe D1 moest eerst nog twee grote kansen keren, voordat de bevrijdende 2-0 werd gemaakt. Voor alle actiefoto´s zie: https://www.facebook.com/TwentheD1/

Bericht geplaatst op zaterdag 19 maart 2016 om 19:56u19-03-2016 @ 19:56u | Link