VV Twenthe onderuit in strijd om Tukker Cup

VV Twenthe heeft gisteravond een nederlaag geleden in de Tukker Cup. In Hengelo werd met 5-2 verloren van Achilles ‘12. In de eerste helft keken de Goorse Tricolores na 10 minuten spelen al tegen een 2-0 achterstand aan.

Vlak daarna vielen de overige twee goals waarmee Twenthe na 45 minuten spelen tegen een 4-0 achterstand aankeek. Mede door een wat inzakkend Achilles ‘12, kwam Twenthe de tweede helft beter uit de kleedkamer. Met name het laatste halfuur kwam de uitploeg met wat extra tegengas. Dit werd na goed en snel voetbalspel beloond in twee doelpunten, gemaakt door Mart Spenkelink. Ondanks de twee doelpunten verloor Twenthe weliswaar met 5-2.

In de strijd om de Tukker Cup wordt 5 november de laatste poulewedstrijd, thuis tegen RKSV de Zweef gespeeld. Aanstaande zondag speelt het eerste elftal een thuiswedstrijd tegen Victoria `28. Aanvang van die wedstrijd is om 14.00 uur.

Bericht geplaatst op woensdag 9 oktober 2019 om 09:54u09-10-2019 @ 09:54u | Link