Twenthe verliest ruim van Victoria`28

Het eerste elftal heeft vanmiddag met ruime cijfers verloren van Victoria’28 uit Enschede. Op sportpark ’t Piepwillem werd het maar liefst 2-7. Twenthe kwam na zes minuten op voorsprong toen Koen Morsink een penalty binnenschoot. Victoria maakte na ongeveer tien minuten gelijk. Door een strafschop en goed uitgespeelde aanval liep Victoria in de rest van de eerste helft uit naar 1-3. Vlak voor rust leek het erop dat Twenthe terug in de wedstrijd kwam maar een goal van Stijn Jeurlink werd afgekeurd wegens buitenspel. Ruststand: 1-3. Na rust maakte Victoria al gauw de 1-4. Wouter Leusink scoorde in de 60e minuut nog de 2-4 maar dit bleek niet genoeg. De ploeg uit Enschede wist de score uit te breiden naar 2-7. Volgende week speelt het equipe van trainer Hans Dirksen opnieuw in eigen huis. Dan tegen FC Eibergen.

Bericht geplaatst op zondag 17 november 2019 om 20:56u17-11-2019 @ 20:56u | Link