VV Twenthe speelt gelijk tegen Hector

VV Twenthe heeft zondagmiddag in eigen huis met 1-1 gelijk gespeeld tegen Hector en daardoor staat de ploeg van trainer Hans Dirksen na tien competitiewedstrijden op een twaalfde plek in de vierde klasse B met negen punten. Hector heeft drie punten meer en staat op een achtste plek.

De Tricolores kwamen in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Stijn Jeurlink, die attent reageerde bij een rebound nadat Mart Spenkelink de bal had geraakt. Jeffrey Asbroek had twee grote kansen om de voorsprong te vergroten, maar Hector-doelman Daniël Kolbe wist zijn ploeg op de been te houden.

In de tweede helft kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Joeri Wenderman wist een kwartier voor tijd, vanaf ongeveer twintig meter en via het been van een tegenstander, doelman Bas Zweers te verschalken. Stijn Jeurlink had vervolgens nog een grote kans op de 2-1, maar hij schoot van dichtbij naast.

In onderstaande video van `Hector goals` zijn de doelpunten te zien.

Bericht geplaatst op maandag 9 december 2019 om 16:38u09-12-2019 @ 16:38u | Link