vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Geslaagde eerste periode opleidings-coördinatoren

Geslaagde eerste periode opleidings-coördinatoren

 In het voorjaar van 2023 kondigden we aan met twee jeugdopleidingscoördinatoren te starten. Ronny van Laar bij de selectieteams en Martijn van Coeverden bij de overige teams. Na evaluatie van de eerste periode is de Technische Commissie zeer enthousiast. Doelstelling was en is om (nieuwe) trainers te ondersteunen en begeleiden bij trainingen en wedstrijden en het niveau van de trainingen nog verder op te krikken. Met daarbij als motto: opleiden en ontwikkelen, plezier en prestatie!

Robert Exterkate reageert verheugd namens de TC: "Allereerst zijn de bloktrainingen bij de selectieteams van start gegaan. De reacties daarop zijn erg positief. Daarnaast is ook een mooie stap gemaakt in de organisatie en bezetting van de carrouseltraining. Er is grote vooruitgang geboekt op het gebied van oefenstof en uitvoering. Jelle en Jikke Horselenberg verdienen hiervoor ook een flinke pluim, naast alle jonge trainers die zijn aangesloten."

"Ook is er dit seizoen digitaal oefenstof beschikbaar uit VTON voor alle leeftijdscategorieën. Elke week staat er in de app een uitgewerkte training voor alle leeftijden klaar. Dit wordt als positief ervaren." Hij besluit met een compliment voor eenieder: "Het begon als pilot bij de JOC-ers en we zijn trots wat zij en hun trainers hebben bereikt."

Bericht geplaatst op zaterdag 6 januari 2024 om 09:41u06-01-2024 @ 09:41u | Link