vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Inleveren bestellijsten Bakleverworstactie

Goede berichten van het bakworstfront! Diverse elftallen en personen zijn alweer druk in de weer geweest met het verkopen van de baklevers en bakbloedworsten. Top! De leiders van de teams die de lijsten van hun spelers hebben verzameld worden vriendelijk verzocht de lijsten maandag 8 november in te leveren bij Stephan de Lat of Ben Bekhuis. Dat geldt natuurlijk ook voor de senioren en de superverkopers. We kunnen dan de totale bestelling opmaken en doorgeven aan leverancier Wiggers.


Hierbij even op een rijtje de belangrijke momenten en de betalingsinstructie voor de jeugdleiders, senioren en andere bakleververkopers:

Maandag 8 november:
Inleveren van de bakleverlijsten bij Stephan of Ben. Verkopers die dan het geld van de worsten meteen willen inleveren, dat kan. Graag inleveren in een envelop met de naam van de verkoper en het bedrag er op. Het liefst in één keer per elftal inleveren.

Maandag 22 november:
Uitleveren van de bakworstbestellingen. De bestellingen kunnen worden afgehaald tussen 19:30 en 20:00 uur bij Tijhuis Koeriers, Klavermaten 23 Goor. De bestellingen worden in kratten per elftal klaargezet. Vriendelijk verzoek aan de leiders om de bestelling per elftal af te halen en verder te verdelen onder de spelers.

  • Jeugd- en seniorenleiders verspreiden de bestelde baklevers onder de spelers/verkopers van hun team.
  • De spelers zelf zorgen voor de levering naar de afnemers.
  • De spelers ontvangen de betaling van de kopers en dragen deze af, in een enveloppe met hun naam en bedrag erop, aan de jeugdleiders.
  • Leiders kunnen deze enveloppen inleveren op 8, 22 of 29 november bij:
  • Ben Bekhuis Kloosterlaan 34, of
  • Stephan de Lat, Anjerstraat 7

Senioren
Verkopers zorgen zelf voor aflevering. De ontvangen betalingen graag in een enveloppe voorzien van naam van de verkoper + bedrag uiterlijk:

Maandag 29 november bij:

  • Ben Bekhuis, Kloosterlaan 34 of
  • Stephan de Lat, Anjerstraat 7

Als je het niet redt op dit tijdstip graag even bellen met Ben (06 3022 7817) of Stephan (06 5101 8307). Lege kratten graag retour naar Stephan of Ben (onder afdak).

Alvast bedankt voor de medewerking!

Namens de Baklevercommissie,

Groeten, Stephan en Ben

Bericht geplaatst op donderdag 4 november 2021 om 09:09u04-11-2021 @ 09:09u | Link