vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

TOTO | Winterstop helaas vervroegd begonnen

Hoog tijd voor weer een update rondom de Twenthe TOTO. Nu we helaas door ons kabinet in een vervroegde winterstop zijn gestort, wordt het tijd om de balans op te maken. We zien, met de uitslag van Delden – Twenthe Goor nu ook verwerkt, dat Gerdien Kingma alleen aan de leiding gaat in het klassement. Verder de bekende namen bovenin.

Het is inmiddels echter ook weleens interessant om te kijken wat er gebeurt als we de punten voor de kampioen en degradanten meerekenen. Onze buren uit Markelo lijken er uitstekend voor te staan en zijn Herbstmeister. Hoeve Vooruit en Buurse hebben het zwaarder dit seizoen, al zijn de ploegen boven hen nog binnen schootsafstand.

Dit meenemen gooit echter de ranglijst van de Twenthe TOTO volledig op de kop. Bernard Kemper draaide ook zonder de punten al bovenin mee. Hierna volgen echter de ‘Pannies’ Bjorn en Mark Huistede. Op plek vier Romée Weeink. Dit drietal is de enige die zowel de kampioen als de degradanten op dit moment juist voorspellen. Opvallend is dat Gerdien Kingma in deze stand slechts op plek 21 terug te vinden is. Er is dus nog van alles mogelijk! De volledige tussenstand is HIER te vinden.

Bericht geplaatst op vrijdag 3 december 2021 om 08:59u03-12-2021 @ 08:59u | Link