JO19-1 boekt zwaarbevochten zege op Stevo

JO19-1 heeft een knappe zege geboekt op Stevo JO19-1. Op een slecht veld werden na negentig minuten met veel wind en regen de punten meegenomen.

In de eerste helft werd er weinig gevoetbald van beide kanten. De ballen werden van achteruit snel naar voren geschoten. Door te weinig beweging achter de spitsen leidde dit niet tot grote kansen voor beide teams.

Na rust kwam Twenthe al snel met meer druk richting de goal van Stevo. Binnen 10 minuten lag de bal in netje. Stijn Slag werkte de bal diagonaal in het doel. Vervolgens ging het voetbal er snel weer op achteruit. Een paar kleine kansjes voor Twenthe waren er nog, maar tot grote kansen kwamen beide teams niet meer. Op het eind kwam Stevo nog met een slotoffensiefje, maar tot echte kansen leidde ook dat niet meer. De eindstand was dan ook 0-1 en dus drie punten voor de jongens van Ronny van Laar. Volgende week treden zij thuis aan tegen Enter Vooruit.

Bericht geplaatst op zaterdag 25 maart 2023 om 16:37u25-03-2023 @ 16:37u | Link