vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Twenthe Steigert Bokaal voor Stephan de Lat

Stephan de Lat heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie de begeerde Twenthe Steigert Bokaal ontvangen. Ben Bekhuis roemde de `one-man` materialencommissie om zijn inzet, passie en bevlogenheid. Groot geworden door klein te blijven, is dan ook het allesomvattende motto van deze clubman.

Voorzitter Ben Bekhuis benoemde nog eens namens de hele club, trots te zijn op de promotie van het eerste elftal naar de derde klasse. Ook is de club zeer content met de contractverlengingen van Michiel Mensink, Peter Horselenberg en Ronny van Laar. Respectievelijk trainers van het eerste elftal, tweede elftal en A1. 

De berichtgeving omtrent het rubbergranulaat op onze kunstgrasvelden is ook niet onopgemerkt gebleven. Twenthe heeft hierin het advies van de Gemeente en KNVB opgevolgd en is verheugd dat haar velden bespeelbaar blijven. 

Het woord was ook aan Hans Lammertink, kartrekker van de jubileumcommissie. Deze commissie heeft al enkele activiteiten gepland voor dit jaar, waarin Twenthe haar 90 jarig bestaan viert. Onder andere een heuse Twenthe Camping, Twenthe 1 - Oud FC Twente 1 en als afsluiter een jubileumfeest bij de Bebsel staan op het programma. Deze leden hebben ook, onder leiding van eindredacteur Tijmen van Wissing, de jubileumeditie van Op de Slof uitgegeven. Deze editie ligt volgende week op deurmat bij alle Twenthe leden! 

Het jubileumlogo is grootst te bewonderen in de kantine, ontworpen door Nils Waanders.

Bericht geplaatst op zondag 8 januari 2017 om 11:42u08-01-2017 @ 11:42u | Link